Over ons

In 2014 organiseerden de geloofsgemeenschappen van de protestantse wijkgemeente Diependaal en Vitamine G voor het eerst A Taste of Christmas in Hilversum. De doelstelling: mensen uit Hilversum samenbrengen, zodat zij op een positieve manier in contact komen met elkaar, met de kerk en met de hoopvolle boodschap van Kerst.

De eerste jaren ontvingen we jaarlijks ca. 100 bezoekers in een dinershow met heerlijk eten, muziek, interactie en een kerstverhaal. In 2018 en 2019 werd A Taste of Christmas omgevormd tot een kerstmarkt en inlooptheater en mochten we ca. 400 mensen welkom heten. In 2020 deden bijna 800 kinderen en volwassenen mee aan de online workshop met de Zandprinses (middag) en de Kerstshow (avond). Zij ontvingen vooraf een goodiebag in huis, met daarin alle benodigdheden.

We zijn blij dat we u/jij ook dit jaar kunnen uitnodigen, voor alweer de 8e editie van A Taste of Christmas! Op 11 december organiseren we een Drive-Cycle-Walk-thru Give-away. Ga naar de homepage voor alle details.

Wilt u/wil jij meer weten over ons? Neem een kijkje op de websites van de Diependaalsekerk en Vitamine G en neem gerust contact met ons op.