Ga naar de inhoud

Over ons

Op zaterdag 9 december gaat de Diependaalsekerk om 12.30 uur open voor A Taste of Christmas 2023. Op het programma: een interactief KinderKerstTheater, een pubquiz, lekker eten en drinken en ’s avonds (deur open om 19.15 uur) muzikaal genieten met vocal group Snowe.

A Taste of Christmas is gestart in 2014. In dat jaar organiseerden de geloofsgemeenschappen van de protestantse wijkgemeente Diependaal en Vitamine G voor het eerst dit pre-kerstevenement. De doelstelling: mensen uit Hilversum samenbrengen, zodat zij op een positieve manier in contact kunnen komen met elkaar, met de kerk en met de hoopvolle boodschap van Kerst.

De eerste jaren ontvingen we jaarlijks ca. 100 bezoekers in een dinershow met heerlijk eten, muziek, interactie en een kerstverhaal. In 2018 en 2019 werd A Taste of Christmas omgevormd tot een kerstmarkt en inlooptheater en mochten we ca. 400 mensen welkom heten. In (coronajaar) 2020 deden bijna 800 kinderen en volwassenen mee aan de online workshop met de Zandprinses (middag) en de Kerstshow (avond). Zij ontvingen vooraf een goodiebag in huis, met daarin alle benodigdheden. In (coronajaar) 2021 organiseerden we een een Drive-Cycle-Walk-thru Give-away. In 2022 konden we de kerk weer openen voor een kerstmarkt en theatershow. En nu is het tijd voor A Taste of Christmas 2023, mede mogelijk gemaakt door de Protestantse gemeente Hilversum.

Wilt u/wil jij meer weten over ons? Neem gerust contact met ons op.